2261 poze   193405 vizite

RULADA DE CASCAVAL

O RULADA DEOSEBITA,FOARTE USOR DE PREGATIT
Blat:350-400 g cascaval mai tare
Crema:350 g branza cremoasa(eu am folosit de vaci mai moale)
2-3 carnaciori
300 g sunca presata
2 fire de ceapa verde
2 oua fierte
1/2pachet de unt
cateva masline,piper
Blatul se pregateste astfel:Se taie cascavalul cuburi mici,se pune intr-o punga de plastic,se leaga la gura si se scufunda intr-o oala cu apa clocotita.Selasa pana se topeste cascavalul.Intre timp pregatiti crema:amestecati branza cu untul la temperatuta camerei,tocati cuburi carnatii,sunca si ouale pe care le amestecatin compozitie la fel maslinele si ceapa verde,taiete cuburi,condimentati si sarati daca este cazul.Intindeti cascavalulpe o folie alimentara,puneti crema peste tot blatul,si rulati!STRANGETI BINE CAPETELE!Dati rulada la frigider cateva ore(4-5)dupa care taiati si serviti,,,,cu placere!Data viitoare o sa folosesc si ciuperci si ardei!
SDC15595
SDC15595
SDC15596
SDC15596
SDC15598
SDC15598
SDC15600
SDC15600

Comentarii album • 2
robertloredana 31 martie 2013  
Georgia tu ar trebui sa mergi la masterchef. Esti o comoara la casa omului.
Raportează
andruta 2 mai 2011  
Super !! Usoara si destul de rapida. Nu mai zic ca si arata intr-un mare fel... O mananci din ochi !
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.