2261 poze   193372 vizite

CHEC TIGRAT

4 oua
300 g faina
250 g zahar
250 ml lapte
150 ml ulei
2 linguri cacao
1 plic vanilie
1 praf de copt

1 lingura coaja de lamaie
2 linguri stafide(optional)
se separa albusurile de galbenusuri si se bat separat,albusurile cu zaharul,galbenusurile cu un ptaf
se separa albusurile de galbenusuri si se bat separat,albusurile cu zaharul,galbenusurile cu un ptaf
in albusurile spuma se adauga pe rand uleiul,laptele si faina cu praful de copt
in albusurile spuma se adauga pe rand uleiul,laptele si faina cu praful de copt
am impartit apoi compozitia in doua parti egale;in una am pus cacao,alta a ramas alba
am impartit apoi compozitia in doua parti egale;in una am pus cacao,alta a ramas alba
se pun cate 3 linguri din fiecare compozitie,chiar in mijlocul celei de dinainte ,,,,si tot asa
se pun cate 3 linguri din fiecare compozitie,chiar in mijlocul celei de dinainte ,,,,si tot asa
se continua cu cate 3 linguri albe,3 de cacao
se continua cu cate 3 linguri albe,3 de cacao
pana se termina toata compozitia
pana se termina toata compozitia
nu agitati forma si o introduceti la cuptor 35-40 min
nu agitati forma si o introduceti la cuptor 35-40 min
cam asa arata,,,,
cam asa arata,,,,
SDC14789
SDC14789
SDC14790
SDC14790
SDC14791
SDC14791
SDC14792
SDC14792

Comentarii album • 9
Meme 29 ianuarie 2012  
Cu ce bati galbenusurile,ca nu am inteles?
Cu un praf de sare??
Raportează
georgia 29 ianuarie 2012  
Da,galbenusurile cu un varf de cutit de sare,iar albusurile spuma cu zaharul.
Raportează
Meme 29 ianuarie 2012  
Ok!
Astazi de dimineata am hoinarit prin albumele tale si m-am hotara sa fac un chec putin mai tarziu:)
Raportează
bombonik12 4 aprilie 2011  
miami miai facut pofta
Raportează
Meme 24 martie 2011  
Arata foarte bine!
Cand am mai mult timp,eu il umplu cu crema alba ca zapada!
Raportează
georgia 24 martie 2011  
Mi s-a parut ca am folosit o forma prea mica pt compozitia asta!Cred ca se putea mai bine,a crapat un pic,,,,dar la gust e excelent!O sa incerc si cu crema,multumesc pt sfat!
Raportează
anonim
Meme 24 martie 2011  
Il tai ca pe blatul de tort,si ii pui crema.Nu il mai insiropezi pentru ca este checul pufos.
Raportează
lalea 22 martie 2011  
Acuma si frumos!
Raportează
lalea 22 martie 2011  
E super gustos!
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.